Skip to main content

Logo auxilia

Jolinda Zuurbier update 2022

“Door middel van deze brief wil ik jullie op de hoogte brengen en een indruk geven van onze bijzondere en onvergetelijke reis naar Burundi”.

 Zo begint Jolinda haar brief aan de sponsoren. In 2020 zou een groep van 15 jongeren uit Heerhugowaard naar Oeganda gaan om daar het BUVAD project te helpen. Helaas gooide Cornona  roet in het eten.

Nadat de Cornonapandemie in Nederland rustiger werd, kwam de moed om het hele project weer op te straten terug. Helaas bleek het voor lange tijd niet mogelijk om naar Oeganda te reizen als gevolg van strenge coronamaatregels en een verandering binnen de veiligheidssituatie in het land. Kortiom, het was niet meer haalbaar om verder in zee te gaan met dit gave project in Oeganda”.

De groep kwam in contact met IZERE in Burundi. IZERE is geen onbekende voor de groep omdat in 2012 16 jongeren ook met IZERE naar Burundi zijn gegaan. Van donderdag 13 oktober 2022 tot en met maandag 24 oktober is een groep van 11 vrijwilligers in Burundi geweest. Ze hebben gebouwd aan een vakschool in Muzinda, stenen gemaakt in een steenfabriek, verschillende projecten bezocht en ondersteund.

“Door onze aanwezigheid hebben we ook awareness weten te creëren in zowel Burundi zelf als in de omgeving. Hopelijk hebben wij jongeren geïnspireerd om eens verder te kijken dan wat hij/zij gewend is hier in Nederland”.

jolinda zuurbier2022

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl