Skip to main content

Logo auxilia

Ben Droog 2019

Afgelopen jaar heeft de school bezoek gekregen van ‘The ministry of education’. De lokalen waren in dusdanige staat dat Diana gesommeerd werd verbetering aan te brengen vóór het einde van het jaar. Als daartoe geen actie zou worden ondernomen zou de school gesloten worden.

De Stichting Manda is dit jaar weer op bezoek geweest in Kenia; zelf kon ik niet mee, maar ik heb ze wel een geldbedrag meegegeven voor verbetering van de lokalen. Met dat geldbedrag en een heel mooie bijdrage van een andere weldoener kon de buitenzijde van de lokalen worden voorzien van een  pleisterlaag. Zoals jullie op de foto kunnen zien is dat een flinke verbetering. Maar .... het geld is op en de binnenzijde is nog niet gepleisterd; ook is de vloer stoffig. Het aanbrengen van matten zou al een hele verbetering zijn.

Jullie begrijpen dat de kleuterschool me na aan het hart ligt; ik zou het heel erg vinden als het besluit genomen moet worden om de school te sluiten. Diana is een super enthousiaste teacher die met de beperkte middelen die tot haar beschikking staan de kinderen tot groot enthousiasme weet te brengen en ze daarmee een fijne onderwijstijd bezorgt. Ik gun haar, haar collega’s en de kinderen een, voor Keniaanse begrippen, goed geoutilleerde school. Met het aanbrengen van pleistering van de lokalen aan de binnenzijde en het aanbrengen van vloermatten is een bedrag gemoeid van ca. € 750,00. Met dit schrijven doe ik een beroep op de stichting Auxilia om de kleuterschool van Diana te sponsoren met een mooi geldbedrag.. Ik weet zeker dat we haar, en met haar haar collega’s en de 75 kinderen, heel gelukkig maken.

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl