Skip to main content

Logo auxilia

“Vastenactie” Basisscholen Wervershoof

Elk jaar wordt er door basisscholen De Schelp en Werenfridus een actie georganiseerd. Dit jaar tijdens de vastentijd. De opbrengst van deze actie gaat dit jaar naar Auxilia-! Wij willen het bedrag dat door de kinderen van beide scholen wordt opgehaald graag schenken aan de organisatie “For a Purpose”. Deze, van huis uit Belgische organisatie, bouwt, daar waar nodig, “aardbevingsbestendige gebouwen”, zoals scholen, gemeenschapsruimten.

In alle klassen heeft Wouter de Groot de kinderen verteld over “For a Purpose”. Door middel van foto’s en verhalen werd duidelijk gemaakt op welke wijze die gebouwen worden neergezet. Op de Werenfridusschool is aan de kinderen gevraagd of ze hun steentje willen bijdragen door middel van de actie “Ik geef iets van mijn energie aan een Goed Doel“. Ze gaan dat doen door middel van een “Heitje voor een karweitje”. Deze actie loopt tot vrijdag 5 april.
Op De Schelp is ook aan de kinderen gevraagd of ze iets willen gaan doen: statiegeldflessen ophalen (groepen 1 tot en met 3), “Heitje voor een Karweitje” (groepen 4 tot en met 6). Aan de kinderen van de groepen 7 en 8 wordt gevraagd of ze zelf een actie kunnen bedenken. De actie op De Schelp loopt tot vrijdag 12 april.
Stichting Auxilia-! verdubbelt het bedrag dat binnen zal komen.

Om een goed idee te krijgen wie beide organisaties zijn en wat ze doen:
www.auxilia-brasili-ja.nl en www.for-a-purpose.com

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl