Skip to main content

Logo auxilia

Werelds proeven 2023

"Werelds proeven .... het was werelds"

Wat een ontzettend mooie zondagmiddag (26 maart
2023) in ‘t Fortuin in Wervershoof. Ruim 300 mensen hebben mogen ervaren dat de negen kokers hun allerbeste beentje hebben voorgezet. Alleen maar lovende opmerkingen over de heerlijke hapjes. Het begon voor ons al om 11.00 uur. Alles moest worden klaargezet en geregeld. Berend Botje had ook een eigen plekje gekregen om daar samen met de kinderen te gaan knutselen. Ontzettend bedankt dat jullie acte de presence gaven. Rond 12 uur kwamen de eerste kokers en werd alles op de tafels uitgestald. Al snel kwamen de eerste gasten binnen om te proeven van alles wat werd aangeboden. Langzamerhand werd het steeds drukker en steeds gezelliger.

Lees meer …Werelds proeven 2023

Dank jullie wel

Auxili-ja! heeft de winnaar een cheque mogen overhandigen van 250 euro. De 250 euro kon worden verdiend als je het juiste tijdstip waarop het bakblik de kuub ijs zou verlaten, goed had. De reactie van zijn kleinkinderen willen wij jullie niet onthouden.
“We gokten om 11.00 uur ‘s ochtends en waren blij dat we gewonnen hadden. Van de prijs geven we de helft terug, 125 euro. Dat mogen jullie geven aan Bake for Life. Met de rest van het geld gaan we iets leuks doen. We hopen dat het geld goed wordt besteed en dat de armoede verdwijnt”.
Wat moeten we hier meer aan toevoegen.

Lees meer …Dank jullie wel

Vrienden van Auxili-ja!

Auxili-ja! ondersteunt al ruim 36 jaar lang wereldwijd kleinschalige projecten die ten goede komen aan de lokale bevolking. Deze projecten hebben één ding gemeen: ze worden altijd begeleid of ondersteund door iemand uit onze eigen gemeenschap en/of door iemand die wij kennen en vertrouwen. Dat garandeert dat het geld terecht komt op de juiste plek. Zie ook onze website: www.auxili-ja!.nl

We hebben alleen al in de afgelopen 15 jaar meer dan 90.000 euro naar verschillende doelen over kunnen maken.

Lees meer …Vrienden van Auxili-ja!

Van vriescel naar pastorietuin

Vrijdag 19 augustus staat er vanaf 15.30 uur een kuub water, met daarin een verzwaard bakblik, in de tuin van de pastorie in Wervershoof. Daar zal de kuub ijs tijdens de kermis blijven staan tot het moment dat het bakblik de bodem van de pallet raakt. U kunt het tijdstip waarop dat zal gaan gebeuren raden.  Het tijdstip kan worden aangegeven door 5 Euro, of een veelvoud daarvan, over te maken op rekening NL16 RABO 0368948870 t.n.v. Auxilia-Brasili-ja. Zet er wel bij op welk(e) tijdstip(pen) de steen, volgens jou, de pallet raakt. Zorg er ook voor dat je adres of telefoonnummer duidelijk is aangegeven. (Voorbeeld: 17-08: 16.23 uur. Kees Ooijevaar, 0228582203).

Ook kun je, tijdens de kermis, tijdstippen aangeven.

Het proces is te volgen op www.auxilia-brasili-ja.nl

Lees meer …Van vriescel naar pastorietuin

Hij komt er aan!

ijsblok2022Binnen twee weken staat er een kuub water, met daarin een verzwaard bakblik, bij Veldboer-Eenhoorn in de vriescel. Als alles goed gaat, en daar gaan wij van uit, komt het geheel vrijdag 19 augustus naar Wervershoof, naar de tuin van de pastorie. Daar zal de kuub ijs tijdens de kermis blijven staan tot het moment dat het bakblik de bodem van de pallet raakt. U kunt het tijdstip waarop dat zal gaan gebeuren raden. Het tijdstip kan worden aangegeven door 5 Euro, of een veelvoud daarvan, over te maken op rekening NL16 RABO 0368948870 t.n.v. Auxilia-Brasili-ja. Zet er wel bij op welk(e) tijdstip(pen) de steen, volgens jou, de pallet raakt. Zorg er ook voor dat je adres of telefoonnummer duidelijk is aangegeven. (Voorbeeld: 17-08: 16.23 uur. Kees Ooijevaar, 0228582203).
Ook kun je, tijdens de kermis, tijdstippen aangeven. We doen onze uiterste best om via een webcam het proces te volgen op www.auxilia-brasili-ja.nl

Lees meer …Hij komt er aan!

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl