Skip to main content

Logo auxilia

Rondzendbrief februari 2023

De achtste van Kees

Werelds Proeven staat weer in de steigers. Op zondag 26 maart (13.00 – 17.00 uur) gaan we er weer helemaal voor. Het gebeuren is tweemaal uitgesteld vanwege corona, maar nu “gaan we los”.

In 2018 hebben we, met de nodige hulp van Add Social, een teaser kunnen maken. Manon en ik hebben daar zelf een tekst onder ingezongen. De meningen over de uitvoering waren erg verdeeld en daarom hebben we een professioneel orkest gevraagd of we een nummer van hen mochten gaan gebruiken. En de toestemming hebben we, na wat mailtjes heen en weer, binnen. Onder de teaser van dit jaar hebben we (met dank aan JWN Videoproducties) het nummer “Transplants” van ‘The Vegetable Orchstra” uit Wenen gezet. Dit orkest is wel heel bijzonder. De musici maken allemaal zelf hun muziekinstrumenten en die instrumenten maken ze van groente en fruit. Ze gaan de markt op en de supermarkten in en kijken welk stukje fruit of groente de mooiste klank heeft voor het stuk dat ze gaan uitvoeren. Heel bijzonder om het te zien en te horen. U moet voor de gein maar eens op Youtube gaan kijken en luisteren. Het is echt heel bijzonder. Hoe ik nu dit aan dit orkest ben gekomen? “Ik heb daar geen actieve herinnering aan”. U kunt trouwens de “teaser” bewonderen via onze website: www.auxili-ja.nl
Bij het Werelds Proeven kunt u, voor zover nu bekend is, genieten van een achttal hele bijzondere gerechtjes uit o.a. Guatemala, Chili, Kaapverdië, Nigeria, Thailand. We houden u natuurlijk op de hoogte van het hele gebeuren.

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl