Skip to main content

Logo auxilia

Vrienden van Auxili-ja!

Auxili-ja! ondersteunt al ruim 36 jaar lang wereldwijd kleinschalige projecten die ten goede komen aan de lokale bevolking. Deze projecten hebben één ding gemeen: ze worden altijd begeleid of ondersteund door iemand uit onze eigen gemeenschap en/of door iemand die wij kennen en vertrouwen. Dat garandeert dat het geld terecht komt op de juiste plek. Zie ook onze website: www.auxili-ja!.nl

We hebben alleen al in de afgelopen 15 jaar meer dan 90.000 euro naar verschillende doelen over kunnen maken.

Om geld in te zamelen organiseren we hiervoor regelmatig acties. U kent ons vast wel van onze sponsorfietstochten op de Mont Ventoux en de Alpe d’Huez, en tijdens de kermis van het ijsblok of het “Werelds Proeven”……

U kunt ons financieel ondersteunen door “Vriend van Auxili-Ja!” te worden. Voor 20, 40 of 50 euro per jaar steunt u ons werk en blijft u nauw betrokken bij onze stichting.

  • U staat dan vooraan bij onze acties. U ontvangt dan altijd een persoonlijke uitnodiging.
  • U krijgt een uitnodiging voor de jaarvergadering, waar natuurlijk volop gelegenheid is om met elkaar te praten onder het genot van een hapje en een drankje….
  • Uw naam (of de naam van uw bedrijf) wordt, indien u dat wenst, bij al onze acties duidelijk zichtbaar vermeld.
  • Het belangrijkste is natuurlijk dat u alle dagen van het jaar kunt genieten van de wetenschap dat u met uw bijdrage vele mensen helpt! 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze secretaris Kees Ooijevaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de website.
U kunt zich aanmelden als vriend van Auxili-ja!:

  • via een mailtje naar de secretaris of via de website. Vermeld dan wel uw adres zodat wij u een bevestiging, een formulier voor de jaarlijkse automatische afschrijving en een kleine blijk van waardering kunnen toesturen.
  • via het invullen van het incassoformulier en dat sturen naar het bovenstaande adres. Wij sturen u dan een kleine blijk van waardering

Alvast enorm bedankt voor uw vriendschap!

Met vriendelijke groet

Auxili-ja!

Contact

 Naar Contactpersonen>

U kunt ons werk ondersteunen:

NL16 RABO 0368948870
t.n.v. Auxilia-Brasili-ja

KvK nr: 371000429
RSIN/fiscaalnr. 816039562

 anbi logo

Sponsors

Add Social
't Fortuin Wervershoof
Drukkerij De Letter

Archief

In het archief vindt u:

  • de projecten op jaarvolgorde
  • een verzameling van de rondzendbrieven

Ga naar het archief >

logo sponsorkliks

©Copyright Digital-Dreams webdesign - Alle rechten voorbehouden.

www.digital-dreams.nl